PVC logu montāža ir neapspriežama sastāvdaļa celtniecības un renovācijas darbos gan mājokļos, gan industriālās un biroja ēkās. Plastmasas logi jau vairākus desmitus gadu ir populārākais logu montāžas veids klientu vidū. Mūsdienās šos logus var atļauties daudz vairāk cilvēku kā pirms gadiem divdesmit, un tajā liela loma ir arī tehnoloģiskajiem risinājumiem un elastīgajiem iegādes nosacījumiem.

Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē, arī ja nepieciešama lodžiju iestiklošana 103 sērija tipa dzīvoklim. Šie logi nodrošina teicamu skaņas un termoizolāciju, kas ir vienas no mūsdienu top prasībām kvalitatīviem logiem. Tie neprasa lieku kopšanu kā tikai periodisku tīrīšanu. Nu tas ir pagājis! Plastmasas logu paketes ir speciāli veidotas tā, lai nodrošinātu lielisku termoregulāciju telpā un temperatūru nebūtu ne par augstu, ne par zemu.

KAD VISLABĀK VEIKT LOGU NOMAIŅU?

Mūsdienās logu maiņai nav jāgaida laiks, kad beigsies apkures sezona, jo process notiek ātri un logus ir iespējams nomainīt pat ziemā. Montāža ilgst pāris stundas, tādēļ, doma, ka būs jāpavada aukstas naktis bez logiem dzīvoklī, ir jāizmet no prāta. Logu montāžu veic zinoši speciālisti, kas ļauj montāžas darbiem noritēt ātri un bez liekām raizēm. Logi tiek izgatavoti pēc individuāliem mērījumiem, attiecīgi tam, to montāža norit kā pēc plāna un meistari ir sava aroda pratēji.

PLASTMASAS LOGU PRIEKŠROCĪBAS

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Viena no to labākajām īpašībām ir ventilēšanas sistēma, kas ļauj svaigam gaisā iekļūt telpā arī reizēs, kad temperatūras stabiņš ir noslīdējis pagalam nelāgā pozīcijā. Kā jau jebkāda veida konstrukcijā, arī logiem ir nepieciešama precīza un pareiza montāža, lai novērstu kondensāta rašanos, kas, savukārt, novērš pelējuma sēnītes izveidošanos namu sienās un ap logiem. Viennozīmīgi, šis ir lielisks ieguldījums ilgtermiņā, ko visā pasaulē jau 20 gadus novērtē vairāki miljoni cilvēku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *