Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

Vairāk informācijas skatīt šeit!

POPULĀRĀKIE LOGU VEIDI LATVIJĀ?
Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Klienti var izvēlēties arī koka vai alumīnija rāmja logus. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija konstrukcijas būs labākais risinājums. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Tā pat kā plastmasas logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no PVC logiem, kas ir joprojām ir populārākā klientu izvēle. Funkcionāls koka rāmis sevī ietver tādu pašu advancētu stikla pakešu konstrukciju, kā plastmasas logi.

KĀDAS PALODZES IZVĒLĒTIES?
Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Visbiežāk apdares darbus ne tikai veic, bet arī uztic veikt logu montāžas uzņēmumam pēc darbu beigām, jo kura gan ir vēlme meklēt vēl citus pakalpojumu sniedzējus?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *