Dzīvojam tādos klimatiskajos apstākļos, kad Latvijas likumdošana nosaka no 1.decembra līdz 1.martam automašīnām obligātas ziemas riepas, taču, ņemot vērā to, ka dabas untumi nav paredzami, tās var būt vajadzīgs uzlikt ātrāk vai nomainīt vēlāk. Šī iemesla dēļ ir nepieciešams savai automašīnai laikus izvēlēties piemērotas ziemas riepas. Ziemas mēnešos ceļu segums ir nepatīkams, bieži veidojas melnais ledus un arī gājējiem tas rada dažādus šķēršļus. Jebkurā riepu servisā jūs sagaidīs laipni un smaidīgi servisa darbinieki, kas izskaidros visu, kas nav skaidrs un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu automašīnai un tās vadītāja braukšanas paradumiem.

Jaunu un lietotu riepu piedāvājums, to nomaiņa, uzglabāšana vasaras sezonā, riepu balansēšana un disku apkope, kas, starp citu, ir tik pat svarīga kā riepu serviss un pat utilizēšanas pakalpojumi ir riepu servisa kompetencē.

AUTO UN RIEPU SERVISS – IEGULDĪJUMS, NEVIS IZDEVUMI

Cik droši ir automašīnai uzstādīt lietotas riepas? Lietotas riepas tiek pārbaudītas, tiek sertificētas un visādi citādi novērtētas kā lietojamas ceļu satiksmē vēl daudzus gadus. Daudzi izvēlas lietotas riepas dēļ to cenas. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Arī riepu nomaiņa pāris reizes gadā un to apkope ir pakalpojums, kas jāizmanto regulāri, pretējā gadījumā pastāv iespēja arī neiziet tehnisko apskati. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Jauns riepu komplekts būtu jāiegādājas reizi trijās sezonās, taču šis laiks var mainīties dažādu faktoru ietekmē. Cilvēki meklē labāko cenas un kvalitātes attiecību, tādēļ riepu servisa apmeklējums ir svarīgs punkts šī procesa ietvaros.

KUR ATRAST RIEPU SERVISU?

Jebkura riepu servisa darbinieki klientam spēs ieteikt labākās un piemērotākās riepas viņu automašīnai. Visas mazlietotas riepas tiek dubultā pārbaudītas, lai novērstu jebkādu defektu risku. Vieta, no kurienes riepas tiek vestas, arī daudz pasaka par to stāvokli, jo, piemēram, Vācija un Skandināvija ir pazīstamas ar saviem augstajiem kvalitātes standartiem. Riepu kvalitātei ir liela loma mūsu drošībā uz ceļiem, braucot ar automašīnu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *