Vieglprātīga attieksme pret riepām un diskiem nav pieļaujama, jo riepas tiešā veidā veido saķeri automašīnai ar ceļu. Jaunas riepas var iegādāties oficiālajos riepu centros, turklāt vajadzības gadījumā, darbinieki neatteiks arī padomu un palīdzēs ar riepu nomaiņu. Visu populārāko ražotāju riepas visos iespējamos izmēros ir iespējams iegādāties speciālos riepu centros, lai braukšana būtu droša neatkarīgi no laikapstākļiem.

Riepu servisos strādā zinoši eksperti, kuriem ir pat vairāk kā 20 gadu ilga pieredze šajā sfērā. Meistaru sekošana jaunākajām tendencēm un tehnikām ir obligāta prasība. Tas ir vienīgais veids kā nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus tā, lai klienti vienmēr atgrieztos un būtu apmierināti ar sniegto servisu.

RIEPU UN DISKU MONTĀŽA, SERVISS UN APKOPE

Riepu un disku serviss piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas un vasaras riepu atšķirība ir būtiska, jo tieši tas nosaka to, kādēļ ar vienas vai otras sezonas riepām, nedrīkst braukt cauru gadu. Ziemas riepas ir veidotas no materiāla, kas aukstā laikā nesasalst, taču karstā laikā var sākt kust. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties.

RŪPĪGA ATTIEKSME PRET KATRU KLIENTU

Riepu serviss savu labo vārdu ir iemantojis ne tikai ar kvalitatīvu riepu un disku piedāvājumu, bet arī ar laipnu apkalpošanu un profesionālām konsultācijām, ātru un precīzu darbu. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Riepu un disku serviss tiek veikts ievērojot visus drošības standartus un ar visaugstāko atbildību. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *