Šodien pieejami vairāki varianti kā tikt pie sapņu mēbelēm – tās var meklēt jau gatavas dažādos mēbeļu salonos vai arī pasūtīt pēc īpaša pasūtījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās.

Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam(spied te – http://www.bauskasdzive.lv/reklamraksti/mebeles-pec-pasutijuma-pardomats-risinajums-jusu-majoklim-181652). Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

ĒRTAS UN FUNKCIONĀLAS VIRTUVES IEKĀRTAS PĒC PIEPRASĪJUMA

Ļoti daudzos mājokļos varam atrast virtuves mēbeles, kas veidotas pēc pasūtījuma. Tiem, kuriem patīk gatavot, zina, ka virtuvē ir svarīga jebkura nianse, kas saistīta ar gatavošanu, ieskaitot piemērotu un ērtu mēbeļu izkārtojumu. Virtuves iekārtu izgatavošana nebūt neprasa daudz laika vai resursu, jo tā ir plaši izplatīta prece, mainās tikai izmēri un izvietojums. Tās ir iespējams izveidot un uzstādīt jebkāda izmēra virtuvēs. Tiek uzklausītas visas klienta vēlmes un vajadzības, lai izgatavotu vienīgo un ideālo virtuves iekārtas veidu.

LAIKMETĪGI MĒBEĻU RISINĀJUMI KATRAI VIETAI MĀJĀS

Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir diezgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas ir vispopulārākās. Tiem, kuriem šāds mēbeles veids nav pazīstams tā ir kompakta sekcija, kurā ir vieta visam nepieciešamajam un arī televizoram, kas mūsdienās ir atrodams katrā mājoklī. Laiks, kad sekcija aizņēma lielāko daļu telpas, ir pagājis un mūsdienās ir iespējams atrast risinājumu funkcionālu mēbeļu izveidei jebkura izmēra telpā. Šādas TV iekārtas ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm, turklāt bīdāmās durvis, lai apslēptu to plauktu saturu, kas citiem nav jāredz, ir tik pat viegli realizējama vēlme.

AKTUĀLI RISINĀJUMI MĒBEĻU IZSKATAM UN FUNKCIJĀM

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *