Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Dažāda veida konditorejas izstrādājumi vienmēr ir bijuši pieprasīta prece, jo kuram gan nepatīk tikko ceptas bulciņas, kūciņas un kliņģeri un kruasāni?

Konditorejas Rīgā piedāvā tortes un kliņģerus, jau gatavus un pēc pasūtījuma, nemaz nerunājot par bulciņām, kūciņām, eklēriem, uzkodām, ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu. Ja nezināt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad konditreja būs īstā vieta kur vērsties pēc palīdzības. Kliņģerus, smalkmaizītes un tortes pēc pasūtījuma Rīgā var izvēlēties no 15 eiro kilogramā.

VAI PIEEJMAS TORTES BĒRNU BALLĪTĒM?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Torte, kūka, kliņģeris un rauši – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai. Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multeņu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

CIK LIELAM PASĀKUMAM PAREDZĒTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS OPCIJA?

Galda klāšanas pakalpojums banketiem, kāzām un lielākiem saviesīgiem pasākumiem ir aktuāls vienmēr. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *