Gultai un tās kvalitātei ir liela nozīme jebkura cilvēka dzīvē, un tik pat liela nozīme ir matracim. Izraugoties jaunu gultu, protams, jāpievērš uzmanība rāmim, furnitūrai un komplektācijai, bet ir viena lieta, kas prasa īpaši rūpīgu izvēlēšanos un tas ir matracis. Matracim ir jābūt ortpēdiskam un ergonomiskam, tam ir jānodrošina pareiza muguras un visa ķermeņa balsta sistēma miegā un kamēr atrodamies guļus stāvoklī.

Nereti no rīta pamostamies ar sajūtu, ka pāri būtu pārbraucis traktors, tādēļ jāmeklē risinājums tam, lai atpūtas brīžos ķermenis tiešām būtu atpūties un atslābinājies(vairāk skatīt te – https://www.erti.lv/matraci/bernu-matraci). Šādās situācijās daudzi cenšas izlīdzēties, iegādājoties virsmatraci, kas var būt pagaidu risinājums, taču ilgtermiņa variants tas noteikti nebūs.

KĀDU MATRACI LABĀK IZVĒLĒTIES?

Pirms gadiem trīsdesmit mūsu iespējas matraču iegādei nebija pārāk lielas un par ergonomiju neviens īpaši nesatraucās. Porolona atsperu matrači, kas ātri zaudē savas balsta īpašības, deformējas, plīst un visādi citādi ātri beidz savu kalpošanas laiku. Atsperes mēdza deformēties un porolons ar laiku tika izgulēts un matracis palika neērts, pavisam noteikti ne vairs ergonomisks ar ortopēdiskām īpašībām. Mūsdienās pieejamie matrači ir no moderniem materiāliem, galvenokārt memory foam putām, speciāliem atsperu blokiem, kokosa un lateksa šķiedrām. Matračiem ir noņemams virsējais apvalks, kas to kopšanu padara maksimāli vieglu un ērtu.

MŪSDIENĪGI MATRAČI PAR LABĀM CENĀM

Katram no mums, pērkot matraci, ir savas prasības tam, ko no tā vēlamies sagaidīt – citi vēlas cietāku, citi mīkstāku, citiem ir vēl kādas vēlmes un rezultātā nereti nopērkam to, kas it kā der un neder reizē. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Šeit ražotie matrači ir pieejami gan bērnu, gan pusaudžu un pieaugušo gultām. Ideāls matracis par ideālu cenu, turklāt, ražots Latvijā! Ideāls risinājums jebkurā situācijā! Latvijā ražoti matrači garantē pareizu ķermeņa pozicionēšanu, normalizē asinsriti un balstu mugurkaulam kamēr guļam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *