Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Riepas ir viens no tiem automašīnas elementiem, kas ir tiešā saskarē ar ceļu, tādēļ, ziemas mēnešos jāpārliecinās, ka protektora dziļums ir gana liels, savukārt vasaras mēnešos, riepu protektora dziļums var būt mazāks, taču tam vienalga jābūt pietiekošam.

Nevienam auto vadītājam nav ieteicams taupīt uz riepu cenu un kvalitāti, jo tas ir ieguldījums ne tikai automašīnā, bet arī savā drošībā. Ja nepieciešams saprast, kādas nokian vasaras riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

SERVISA APKOPE AUTO RIEPĀM UN DISKIEM

Dažāda veida pakalpojumi, kas saistīti ar automašīnas ritošo daļu un servisa ikdiena. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Riepu garāžas zinošie tehniķi palīdzēs ar disku apkopi un servisa pakalpojumiem. Riepu maiņa, uzstādīšana, riepu uzglabāšana ārpus sezonas, balansēšana, disku apkope un dažādi citi pakalpojumi ir riepu servisa pakalpojumu klāstā. Riepas parasti tiek izvēlētas atbilstošas budžetam un nepieciešamībai, balstoties uz braukšanas paradumiem. Cik autovadītāju, tik braukšanas veidu, kas nozīmē to, ka riepu garāžas meistara konsultācija riepu maiņas jautājumos, nāks tikai par labu.

LIETOTU RIEPU IEGĀDĀŠANĀS AR GARANTIJU

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Daudzi autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas automašīnas riepas dēļ to cenas, jo tā var būt gandrīz uz pusi zemāka, kā jaunam riepu komplektam. Ir atšķirība tajā, vai mazlietotas riepas tiek pirktas pēc sludinājuma vai servisā. Pirkt lietotas automašīnas riepas riepu servisā ir daudz drošāk, jo pirms pārdošanas tās tiek pārbaudītas un atzītas par kvalitatīvām. Riepu servisā strādā zinoši speciālisti, kuriem noteikti var uzticēt savu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *